Diskuzní fórum

Bodů: 394359
Babek: 12279
Pohlaví: Mužské
VIP (zbývá 374 dní)
VIP (zbývá 374 dní)
Pavel 15.12.2009 17:04:23 #15221
V nabídce "Informace/Download|Ke stažení" je vylepšená verze programu, kde jsem se pokusil vyřešit některé věci, o kterých se zde již dlouho diskutuje. Při prvním spuštění zástupcem RS se spustí nápověda, kde jsem všechno popsal, ale nápovědu lze zobrazit i kdykoliv později.
Soubor rekordů pro začátek stahovat nemusíte, je tam soubor ze včerejška. Stačí vyplnit v nastavení zkratku hráče a pak další volbou naimportovat.
Mrkněte na to a můžeme o tom debatovat přímo v tomto fóru.
Soubor rekordů pro začátek stahovat nemusíte, je tam soubor ze včerejška. Stačí vyplnit v nastavení zkratku hráče a pak další volbou naimportovat.
Mrkněte na to a můžeme o tom debatovat přímo v tomto fóru.

VIP (zbývá 374 dní)
VIP (zbývá 374 dní)
Pavel 11.02.2010 10:45:08 #15733
Zajímá vás, kdo hrál hru nejdelší čas a kterou jste hráli nejdéle vy?
Zajímá vás, ze které hry máte nejvíc bodů?
Chcete se podívat na celkovou statistiku, když si zadáte pro jakékoliv pořadí sazbu v rozmezí 1..999 bodů aniž byste museli něco programovat?
Stáhněte si novou verzi a dozvíte se to.
Také by někomu mohl zafungovat i celoobrazovkový režim, pak jsem opravil převod sekund na formát hh:mm:ss (zaokrouhlovalo to na hodiny) a doplnil pár dalších drobností.
Do kalendáře jsem si poznamenal, abych si zařídil na sobotu 20.2. odpoledne volno. Jelikož jsem si tenhle termín zablokoval v rodinném kalendáři jako první, tak snad dorazím a už dneska začnu hledat triko s logem od SCHíza, které jsem loni poctivě nažehlil.
A mám jednu připomínku do diskuze.
Jestli tady musí být například hra Magic Sticks. Je to jedna z her, která mě zlobí té celkové statistice. Všech třináct hráčů nahrálo neuvěřitelné skóre 2 body. První tři hráči to zvládli za
4 sekundy a těm, kterým to moc nešlo, to trvalo o pár sekund dýl.
P.
Zajímá vás, ze které hry máte nejvíc bodů?
Chcete se podívat na celkovou statistiku, když si zadáte pro jakékoliv pořadí sazbu v rozmezí 1..999 bodů aniž byste museli něco programovat?
Stáhněte si novou verzi a dozvíte se to.
Také by někomu mohl zafungovat i celoobrazovkový režim, pak jsem opravil převod sekund na formát hh:mm:ss (zaokrouhlovalo to na hodiny) a doplnil pár dalších drobností.
Do kalendáře jsem si poznamenal, abych si zařídil na sobotu 20.2. odpoledne volno. Jelikož jsem si tenhle termín zablokoval v rodinném kalendáři jako první, tak snad dorazím a už dneska začnu hledat triko s logem od SCHíza, které jsem loni poctivě nažehlil.
A mám jednu připomínku do diskuze.
Jestli tady musí být například hra Magic Sticks. Je to jedna z her, která mě zlobí té celkové statistice. Všech třináct hráčů nahrálo neuvěřitelné skóre 2 body. První tři hráči to zvládli za
4 sekundy a těm, kterým to moc nešlo, to trvalo o pár sekund dýl.
Editoval naposledy: 11.02.2010 10:49:48 (celkem 1x)

Bodů: 519576
Babek: 31797
VIP (zbývá 1227 dní)
VIP (zbývá 1227 dní)
Admin Rotačák 11.02.2010 13:09:57 #15736
Ten čas jako hh:mm:ss je fajn, potom si myslím, že údaj v sekundách je zbytečnej.
Magic Sticks má asi špatný bodování, ale lepší než nic
Magic Sticks má asi špatný bodování, ale lepší než nic
_________________________________________________ _ _ _
Retro hry!

Bodů: 443269
Babek: 3090
Pohlaví: Hotentot

VIP (zbývá 374 dní)
VIP (zbývá 374 dní)
Pavel 26.05.2010 16:31:46 #16634
Přátelé - soutěžící,
ke stažení je vylepšená verze statistik, kde jsem zpracoval téma
průměry. (nabídka Rotaxmame - statistiky nové/Průměry/...)
- U každé hry je vypočítané průměrné skóre a počet rekordů, které
jsou nad průměrem a pod průměrem s možností rozpadu na jednotlivé
rekordy.
- Rekapitulace rekordů nad průměrem a pod průměrem z pohledu skóre a
bodů za každého hráče. Data si můžete setřídit podle uvedených
průměrných hodnot nebo se detailem na příslušných polích podívat, ze
kterých rekordů jsou výsledné součty vypočítány.
- Průměrné pořadí a průměrné body včetně detailu výpočtu. Vážený
aritmetický průměr je přesnější informace, protože zohledňuje i počet
rekordů v dané hře a k porovnání je tam i aritmetický průměr pořadí.
-Nápověda je i v html, aby se vám to líp četlo a je tam aktivní odkaz
na stažení databáze.
-Lze to spustit snad všem i v celoobrazovkovém režimu přednastaveným
zástupcem, abyste na tu hromadu čísel pořádně viděli.
-Už mě nic nenapadlo, tak jsem tam začal kreslit obrázky a vylezly z toho dvě textové animace, které vám teda nechci vnucovat, ale to
byste měli vidět
Stačí si to povolit v nabídce Nastavení. Ty "úžasné" animace se
spustí při importu a při startu programu.
Bavte se stejně dobře, jako já.
PAV
ke stažení je vylepšená verze statistik, kde jsem zpracoval téma
průměry. (nabídka Rotaxmame - statistiky nové/Průměry/...)
- U každé hry je vypočítané průměrné skóre a počet rekordů, které
jsou nad průměrem a pod průměrem s možností rozpadu na jednotlivé
rekordy.
- Rekapitulace rekordů nad průměrem a pod průměrem z pohledu skóre a
bodů za každého hráče. Data si můžete setřídit podle uvedených
průměrných hodnot nebo se detailem na příslušných polích podívat, ze
kterých rekordů jsou výsledné součty vypočítány.
- Průměrné pořadí a průměrné body včetně detailu výpočtu. Vážený
aritmetický průměr je přesnější informace, protože zohledňuje i počet
rekordů v dané hře a k porovnání je tam i aritmetický průměr pořadí.
-Nápověda je i v html, aby se vám to líp četlo a je tam aktivní odkaz
na stažení databáze.
-Lze to spustit snad všem i v celoobrazovkovém režimu přednastaveným
zástupcem, abyste na tu hromadu čísel pořádně viděli.
-Už mě nic nenapadlo, tak jsem tam začal kreslit obrázky a vylezly z toho dvě textové animace, které vám teda nechci vnucovat, ale to
byste měli vidět
Stačí si to povolit v nabídce Nastavení. Ty "úžasné" animace se
spustí při importu a při startu programu.
Bavte se stejně dobře, jako já.

VIP (zbývá 1227 dní)
VIP (zbývá 1227 dní)
Admin Rotačák 26.05.2010 17:36:04 #16636
Víc animací! Jsou super
:thumbup
Retro hry!

VIP (zbývá 374 dní)
VIP (zbývá 374 dní)
Pavel 04.06.2010 15:14:58 #16701
Bude ještě jedna při ukončení programu, už to mám rozdělaný.
Ale nejdřív někdo vymyslete nějakou novou statistiku (ideálně se vzorcem výpočtu) jinak nebude nic
Ale nejdřív někdo vymyslete nějakou novou statistiku (ideálně se vzorcem výpočtu) jinak nebude nic

VIP (zbývá 374 dní)
VIP (zbývá 374 dní)
Pavel 28.06.2010 09:00:05 #16824
Hlásím, že ke stažení je další verze, kde jsem naznačil řešení a pracovně to nazval Index hráče. Jestliže hráč preferuje víc her s horším pořadím nebo méně her s lepším pořadím, získá dejme tomu stejný počet bodů. Index pracuje pouze s pořadím a množstvím her a mohl by motivovat hráče k tomu, aby zapracovali na pořadí. Číslo samo o sobě je "nic neříkající hausnumero", proto jsem ho nazval indexem. Jsou tam jako příklad nástřely výpočtu indexu A, B a Index C, jehož vzorec můžete sami vytvořit.
Data k výpočtu indexu u každého hráče jsou k dispozici také. Můžete je buď vyexportovat do textového souboru a načíst do Excelu nebo vzorec vyzkoušet přímo v programátorském režimu. Vzorec výpočtu je uveden v kapitole F prumerc.x. Jestli se někdy dopracujeme k nějakému
obecnému a respektovanému vzorci zjistíme časem...
Na konci je ještě jedna animace a jestli u toho vyloudíte úsměv, tak to splnilo svůj účel. Jelikož jsem teď párkrát hrál olympiádu,tak jsem do toho zabudoval ještě stupně vítězů, takže si hráč může při ukončování programu ještě užít svých "pár sekund slávy"
Data k výpočtu indexu u každého hráče jsou k dispozici také. Můžete je buď vyexportovat do textového souboru a načíst do Excelu nebo vzorec vyzkoušet přímo v programátorském režimu. Vzorec výpočtu je uveden v kapitole F prumerc.x. Jestli se někdy dopracujeme k nějakému
obecnému a respektovanému vzorci zjistíme časem...
Na konci je ještě jedna animace a jestli u toho vyloudíte úsměv, tak to splnilo svůj účel. Jelikož jsem teď párkrát hrál olympiádu,tak jsem do toho zabudoval ještě stupně vítězů, takže si hráč může při ukončování programu ještě užít svých "pár sekund slávy"

VIP (zbývá 374 dní)
VIP (zbývá 374 dní)
Pavel 07.10.2010 16:50:07 #17252
Příznivci dosových aplikací si mohou stáhnout a mrknout na další verzi
(Informace/4) Download | Ke stažení)
Jsou tam nové dvě věci.
1)
Ukládá se historie importů, kde jsou i přírůstky hráčů a rekordů.
Lze naimportovat starší soubory fand.txt i zpětně v jakémkoliv pořadí. V historii jsou uloženy soubory fand.txt z předchozích verzí a tak můžete vidět, kolik hráčů přibylo od 5.11.2009 a kolik bylo od té doby posláno rekordů od všech hráčů.
Když budou noví hráči přibývat stejným tempem, tak by zde mohlo být tisíc hráčů kolem Silvestra příštího roku.
2)
Rekordy s duplicitním klíčem jsou ty, které mají stejné hodnoty v polích Skóre, Doba(Čas) a Dohráno, a proto se celkové pořadí a bodování může lišit u některých hráčů s webem Rotaxmame. Dávka označí tyto rekordy znakem '!' a stačí, když jeden z hráčů pošle opravený rekord, kde bude jiné skóre nebo odehraný čas. Když v této nabídce nebude žádný rekord, bude pořadí i body všech hráčů totožné s webem Rotaxmame.
Tady bych potřeboval vaší pomoc a problematické rekordy vyčistit. Těchto rekordů je aktuálně 112.
V další verzi bude ještě jedna zajímavá novinka. Porovnání prvních míst mezi Rotaxmame a MARPem za každou hru. Tím, že názvy romsetů jsou jednoznačný identifikátor hry, tak to lze dát k sobě a porovnat. Možná k tomu přibude ještě Emux. Jestliže znáte nějaké další soutěžní weby a pošlete mi odkaz, můžu na to mrknout, jestli je to v nějaké importovatelné podobě. Musí to obsahovat romset, skóre, zkratku hráče a ideálně i název hry, kde bývá upřesněná třeba obtížnost.
Jestli o něčem víte, pošlete mi to do 31.10.
IMG:http://www.automat.byl.cz/rs/rs6.jpg
(Informace/4) Download | Ke stažení)
Jsou tam nové dvě věci.
1)
Ukládá se historie importů, kde jsou i přírůstky hráčů a rekordů.
Lze naimportovat starší soubory fand.txt i zpětně v jakémkoliv pořadí. V historii jsou uloženy soubory fand.txt z předchozích verzí a tak můžete vidět, kolik hráčů přibylo od 5.11.2009 a kolik bylo od té doby posláno rekordů od všech hráčů.
Když budou noví hráči přibývat stejným tempem, tak by zde mohlo být tisíc hráčů kolem Silvestra příštího roku.
2)
Rekordy s duplicitním klíčem jsou ty, které mají stejné hodnoty v polích Skóre, Doba(Čas) a Dohráno, a proto se celkové pořadí a bodování může lišit u některých hráčů s webem Rotaxmame. Dávka označí tyto rekordy znakem '!' a stačí, když jeden z hráčů pošle opravený rekord, kde bude jiné skóre nebo odehraný čas. Když v této nabídce nebude žádný rekord, bude pořadí i body všech hráčů totožné s webem Rotaxmame.
Tady bych potřeboval vaší pomoc a problematické rekordy vyčistit. Těchto rekordů je aktuálně 112.
V další verzi bude ještě jedna zajímavá novinka. Porovnání prvních míst mezi Rotaxmame a MARPem za každou hru. Tím, že názvy romsetů jsou jednoznačný identifikátor hry, tak to lze dát k sobě a porovnat. Možná k tomu přibude ještě Emux. Jestliže znáte nějaké další soutěžní weby a pošlete mi odkaz, můžu na to mrknout, jestli je to v nějaké importovatelné podobě. Musí to obsahovat romset, skóre, zkratku hráče a ideálně i název hry, kde bývá upřesněná třeba obtížnost.
Jestli o něčem víte, pošlete mi to do 31.10.
IMG:http://www.automat.byl.cz/rs/rs6.jpg
Editoval naposledy: 16.11.2010 16:38:30 (celkem 1x)

VIP (zbývá 1227 dní)
VIP (zbývá 1227 dní)
Admin Rotačák 08.10.2010 09:02:16 #17257
Porovnání s marpem je dobrý nápad.
Retro hry!

VIP (zbývá 374 dní)
VIP (zbývá 374 dní)
Pavel 12.11.2010 09:13:15 #17592
Ke stažení je nová (7.) verze, ve které můžete vidět k prvním místům Rotaxmame ještě první místa z dalších soutěžních webů Marp a Emux. Nakonec se mi to podařilo vyřešit ideálně a univerzálně až se tomu sám divím 
Není problém tam přidat x dalších soutěžních webů, když dostanu tip a budou příslušná data k dispozici.
V nabídce "Rotaxmame - statistiky nové" je další nabídka "První místa soutěžních webů" a v ní jsou další podnabídky "Import Marp" a "Import Emux". Stačí všechny importy spustit a když se vás to zeptá ze kterého dne data jsou, tak zadejte 4.11.2010. Když budete mít naimportovaná data i z Rotaxmame obvyklým způsobem, můžete se na to porovnání prvních míst podívat.(Na pořadí importů nezáleží a když byste některý spustili víckrát,nic se neděje.)
K prvním místům Rotaxmame se přiřadí první místo z ostatních webů v případě, že tam nějaký rekord existuje. Na Emuxu jsou hry vícekrát s různou obtížností a to jsem vyřešil tak, že se zobrazuje ta s nejvyšším skóre a obtížnost zůstává uvedena ve složených závorkách.
Data si můžete sami aktualizovat, návod je v nápovědě a musíte zachovat přesnou strukturu sloupců a jejich pozice v řádku. Připravit soubory je práce na půl hodiny, ale ono se to tak často nemění.Já ty soubory občas připravím a dám odkaz na jejich stažení.
První místa soutěžních webů je prostě informace a už jsem to dál neporovnával i když by to samozřejmě šlo. Každý web má svoje pravidla, svoje kontrolní mechanismy a nebylo by to objektivní.
V některých hrách jsou různé způsoby jak to hrát či jak vypočítat výsledné skóre, ale to hráč s prvním místem, který tu hru zná, samozřejmě pozná a o hodnotě výsledného skóre si obrázek udělá sám.
Historii importů si můžete přenést do nové verze tak, že ji ve staré verzi vyexportujete, vytvořený textový soubor logimpo.txt zkopírujte do nové verze a v ní naimportujte. A nebo to jde ještě jednodušeji, zkopírujte přímo datový soubor logimpor.000 do nové verze.
Aktuální nápověda: LINK:http://www.automat.byl.cz/rs/napoveda.html
IMG:http://www.automat.byl.cz/rs/rs7.jpg
Není problém tam přidat x dalších soutěžních webů, když dostanu tip a budou příslušná data k dispozici.
V nabídce "Rotaxmame - statistiky nové" je další nabídka "První místa soutěžních webů" a v ní jsou další podnabídky "Import Marp" a "Import Emux". Stačí všechny importy spustit a když se vás to zeptá ze kterého dne data jsou, tak zadejte 4.11.2010. Když budete mít naimportovaná data i z Rotaxmame obvyklým způsobem, můžete se na to porovnání prvních míst podívat.(Na pořadí importů nezáleží a když byste některý spustili víckrát,nic se neděje.)
K prvním místům Rotaxmame se přiřadí první místo z ostatních webů v případě, že tam nějaký rekord existuje. Na Emuxu jsou hry vícekrát s různou obtížností a to jsem vyřešil tak, že se zobrazuje ta s nejvyšším skóre a obtížnost zůstává uvedena ve složených závorkách.
Data si můžete sami aktualizovat, návod je v nápovědě a musíte zachovat přesnou strukturu sloupců a jejich pozice v řádku. Připravit soubory je práce na půl hodiny, ale ono se to tak často nemění.Já ty soubory občas připravím a dám odkaz na jejich stažení.
První místa soutěžních webů je prostě informace a už jsem to dál neporovnával i když by to samozřejmě šlo. Každý web má svoje pravidla, svoje kontrolní mechanismy a nebylo by to objektivní.
V některých hrách jsou různé způsoby jak to hrát či jak vypočítat výsledné skóre, ale to hráč s prvním místem, který tu hru zná, samozřejmě pozná a o hodnotě výsledného skóre si obrázek udělá sám.
Historii importů si můžete přenést do nové verze tak, že ji ve staré verzi vyexportujete, vytvořený textový soubor logimpo.txt zkopírujte do nové verze a v ní naimportujte. A nebo to jde ještě jednodušeji, zkopírujte přímo datový soubor logimpor.000 do nové verze.
Aktuální nápověda: LINK:http://www.automat.byl.cz/rs/napoveda.html
IMG:http://www.automat.byl.cz/rs/rs7.jpg
Editoval naposledy: 16.11.2010 16:37:32 (celkem 2x)

VIP (zbývá 374 dní)
VIP (zbývá 374 dní)
Pavel 12.01.2011 16:54:08 #17911
Koukal jsem, že za posledních pár týdnů přibylo hodně rekordů, což je prima a můžete podívat, jak se změnila první místa i u konkurence.
Z odkazu LINK:http://automat.byl.cz/rs/data.html si můžete stáhnout textové soubory, které jsou ze dne 1.1.2011.
Na souborech dejte pravé tlačítko/Uložit cíl jako... a nahraďte v adresáři s programem původní textové soubory. Následně v programu příslušnými nabídkami soubory naimportujte.
Z odkazu LINK:http://automat.byl.cz/rs/data.html si můžete stáhnout textové soubory, které jsou ze dne 1.1.2011.
Na souborech dejte pravé tlačítko/Uložit cíl jako... a nahraďte v adresáři s programem původní textové soubory. Následně v programu příslušnými nabídkami soubory naimportujte.

VIP (zbývá 374 dní)
VIP (zbývá 374 dní)
Pavel 11.03.2011 15:28:53 #18130
Můžete si stáhnout z odkazu v předchozím příspěvku nové textové soubory prvních míst z Marpu a Emuxu. Data jsou z 9.3.2011
Plánuji tyto soubory aktualizovat zhruba v měsíčních intervalech.
Zároveň mám jednu novinku.
Provedl jsem ve Fandu sjednocení romsetů, odstranil apostrofy z názvů her, protože je Fand používá i jako oddělovač textových údajů a vyexportovaný textový soubor lze naimportovat do databáze MySQL(v balíčku EasyPHP). Pak to odzálohuju ve formátu SQL a obnovím zálohu na webu.
Celkem to zabere asi 10 minut a výsledek můžete vidět na webu LINK:http://www.pmsw.byl.cz/
Časem snad tuto webovou databázi ještě trochu vylepším.
Dobrý, ne?
IMG:http://www.pmsw.byl.cz/pmsw.jpg
Plánuji tyto soubory aktualizovat zhruba v měsíčních intervalech.
Zároveň mám jednu novinku.
Provedl jsem ve Fandu sjednocení romsetů, odstranil apostrofy z názvů her, protože je Fand používá i jako oddělovač textových údajů a vyexportovaný textový soubor lze naimportovat do databáze MySQL(v balíčku EasyPHP). Pak to odzálohuju ve formátu SQL a obnovím zálohu na webu.
Celkem to zabere asi 10 minut a výsledek můžete vidět na webu LINK:http://www.pmsw.byl.cz/
Časem snad tuto webovou databázi ještě trochu vylepším.
Dobrý, ne?
IMG:http://www.pmsw.byl.cz/pmsw.jpg

Bodů: 443269
Bodů: 134237
Babek: 199
Babek: 199
Martin322 13.03.2011 13:17:45 #18135
Vyborne, musim pochvalit 
Tak dlouho se chodí se džbánem pro vodu, až se zajde pro pivo ![]()

VIP (zbývá 1227 dní)
VIP (zbývá 1227 dní)
Admin Rotačák 13.03.2011 13:42:07 #18136
Možná by tam bylo dobrý udělat volbu, aby se výsledky řadily podle nejvyššího skóre (myslím u jednotlivých her).
Retro hry!

VIP (zbývá 374 dní)
VIP (zbývá 374 dní)
Pavel 15.03.2011 17:12:13 #18138
Pro: [ ROTACAK #18136 ] :
To nepůjde, protože za každý romset je jedna datová věta a ne tři, jak to na první pohled vypadá. Díky tomu to ale najde k hledanému textu i rekordy z ostatní webů.
Musel bych to celé úplně předělat a to po mně, PHP+SQL začátečníkovi, nemůžeš chtít
Já jsem sice neměl v plánu to porovnávat, ale ve Fandu to zkusím vytvořit. Ale jsou hry, kde se zapisuje skóre různě nebo mají specifická pravidla, takže na 100% to stejně nebude porovnatelné.
To nepůjde, protože za každý romset je jedna datová věta a ne tři, jak to na první pohled vypadá. Díky tomu to ale najde k hledanému textu i rekordy z ostatní webů.
Musel bych to celé úplně předělat a to po mně, PHP+SQL začátečníkovi, nemůžeš chtít
Já jsem sice neměl v plánu to porovnávat, ale ve Fandu to zkusím vytvořit. Ale jsou hry, kde se zapisuje skóre různě nebo mají specifická pravidla, takže na 100% to stejně nebude porovnatelné.

Bodů: 466411
Babek: 38563
Babek: 38563
Tomsoft 15.03.2011 19:44:31 #18139
Pro: [ PAVEL #18138 ] : Hehe, to se mi líbí. Ta možnost vyhledávání podle různých kritérií je parádní věc. Jsem například zjistil, že v šesti hrách jsem lepší než na Marpu 
- ATARI je nejlepší

VIP (zbývá 374 dní)
VIP (zbývá 374 dní)
Pavel 21.09.2011 16:27:41 #18893
Na webu LINK:http://www.pmsw.byl.cz/ si můžete nechat zobrazit i screenshoty her, které jsem schrastil z několika zdrojů. Jestliže máte nějaké další, které tam nejsou a pošlete mi je, tak je tam přidám.
Screenshoty naleznete v adresáři LINK:http://www.pmsw.byl.cz/snap/ a klidně si je můžete nějakým stahovačem zkopírovat. Aby to mělo přijatelnou velikost, tak jsou převedené do jpg a výška obrázku je 180 pixelů. Je jich tam teď 8299 a má to celkem 138MB.
Můžete to třeba využít pro hledání her na přidání.Jestliže je hra přidaná na Marpu, tak předpokládám, že jí někdo zkoušel a že funguje.
Od jaké verze M.A.M.E. byla hra přidána si ale musíte zjistit klikem na maws.(Aktuálně ale ten web (a celý mameworld) nejde, nevím proč).
Screenshoty naleznete v adresáři LINK:http://www.pmsw.byl.cz/snap/ a klidně si je můžete nějakým stahovačem zkopírovat. Aby to mělo přijatelnou velikost, tak jsou převedené do jpg a výška obrázku je 180 pixelů. Je jich tam teď 8299 a má to celkem 138MB.
Můžete to třeba využít pro hledání her na přidání.Jestliže je hra přidaná na Marpu, tak předpokládám, že jí někdo zkoušel a že funguje.
Od jaké verze M.A.M.E. byla hra přidána si ale musíte zjistit klikem na maws.(Aktuálně ale ten web (a celý mameworld) nejde, nevím proč).

Bodů: 57263
Babek: 3
Babek: 3
Lex 22.09.2011 13:19:04 #18895
Super nástroj,ale ještě lepší by to bylo kdyby to načítalo i rekordy z TGI 
Nešlo by to zařídit?
Nešlo by to zařídit?