Diskuzní fórum

Bodů: 56056
Babek: 803
Pohlaví: Mužské
Mr.Holub 14.04.2013 23:11:04 #19881
Pokud se vylepseni neplanuji, pak tato sekce ztraci smysl.
Bodů: 672444
Babek: -2527
Baldbull 15.04.2013 01:12:07 #19882
Tady uz ztraci smysl uplne vsechno

_________________________________________________ _ _ _
Nic na světě nejde dosáhnout jen vůlí,když chybí talent a schopnosti.

Bodů: 519576
Babek: 31797
VIP (zbývá 1227 dní)
Admin Rotačák 15.04.2013 13:07:19 #19884
To by spadalo do vylepšení, takže je to nemožné.

Retro hry!

Mr.Holub 26.04.2013 21:47:32 #19885
Ocenuji ten argument, ale vazne, to uz se nikdy nic nestane?
Bodů: 519576
Babek: 31797
VIP (zbývá 1227 dní)
Admin Rotačák 26.04.2013 22:42:23 #19886
Nikdy neříkej nikdy Ale v dohledné době ne.

Je to nadšenecký projekt zaměřený na naprosto neperspektivní "obor" a takové projekty vyžadují buď aktivní a velkou podporující komunitu a nebo obrovské nadšení, které překoná vše. Nadšení vyprchalo, nikoho totiž nebaví stále něco vylepšovat a slyšet za to převážně jen "je to na hovno" viz například babky, nebo vidět že to naschvál lidi bojkotují aniž by vůbec chtěli pochopit smysl, nebo když je náhodou něco dobře tak to přece zařídil vld, když blbě, tak to zařídil mir. Taky mám plný zuby mazání medu kolem huby jako bych byl dement nebo mimino ve stylu "tohle ti pochválím abys neřek a teď udělej tamto co chci". Dál mne sere blití na chatu typu "Ftip", takže jsem naprogramoval deprasátor, kterej z těchto sraček udělá normální slova - že vám to k ničemu není a radši byste nějakou užitečnou vlastnost? No bohužel, střípky času plýtvám na kraviny tohoto typu.

Komunita se zmenšuje a zachvíli to omrzí i dosavadní držáky jako je SCH nebo SFC a taky se na to vykašlou a potom to chcípne úplně. Nové hry nejsou, maximální rekordy jsou dosaženy a ani mne nebaví hrát gunforce, mojí nejoblíbenější hru a snažit se dostat na první místo.

Osobně se převážně chodím jen zasmát na chat, vytočil vld, nebo zakroutit hlavou. Až chcípne chat, jako že na to má našlápnuto, tak bude konec. Včera jsem si jen tak chtěl dát nějaké hry a po dlouhém listování typu "ne, ne, fuj, znam, znam, nechci...." jsem si zahral dvě hry a zjistil jsem, že mne to nebaví.

Občas mám takové nápady, že by bylo fajt soutěžit v ostatních hrách, z playstationu atd. Ale dělat to pro deset lidí (pro nás?)? A nebo dělat to pro víc lidí, kteří budou podvádět protože jsou to paka (pro cizí?)?

Ale pokud někdo chce, můžeme se domluvit a může gui nebo web vyvíjet místo mne a trávit na tom zase svůj čas, já si rád zahraju na kritika

Retro hry!

Mr.Holub 27.04.2013 00:25:21 #19887
Moc diky za odpoved.
Mne osobne se provedeni libi, jediny namet jsem mel k zapisovani skore.
Novejsi hry emulovane v MAME jsou, viz. http://www.mamedb.com/
Je otazka, jaky by byl zajem.
Rad bych Ti podekoval za to, co jsi vytvoril, a doufam, ze na to nezanevres definitivne.
Bodů: 585873
Babek: 9276
Schizo 27.04.2013 19:31:31 #19888
Pro: [ ROTACAK #19886 ] : Napsal jsi to vystizne, bohuzel s chatem mas pravdu. Ja osobne v praci nemuzu, internet je ted diky MS pri sebemensim zpusteni aktivovana nejen IP adresa, ale taky primo jmenovite jmeno PC a presne po sekundach kde kdo byl ...nemusim vysvetlovat, ze tezko obhajim, ze to delam pro dobrou vec, pro RM, pro zachranu chatu, Rotaxu jako takovyho. Doma sotva vecer na 10-20minut prolitnu ( ted staci i 5  ) chat, komenty a moc se mi nechce, ale i novy rekordy...

Mam toho dost, jsem porad kolem baraku, fakt na to nemam silu, cas by vecer byl, ale mam toho plny zuby..

Chapu te, ze ses dostal do urcity faze a nevidis v tom nic pozitivniho dal...do budoucna, zere to cas a ty kecy tady tomu asi moc nepridaj. Me jen mrzi, ze se uz ani nesejdem na akci.
Chapu ze u vetsiny lidi je to o penezich, doba je zla, musej se prebrat ty dulezity, ale na druhou stranu je to jedina moznost, kdyz uz i na chatu to umira.
Reknu na rovinu, ze letosni Kompy me strasne zklamaly, nechtel jsem a nenechal jsem si to zkozit, zahral jsem si do aleluja...ale..ale nebylo to ono, jako v 5ti ledech ?? Zoufalstvi, me jde cim dal vic o pokec, o lidi, jasne o dvouhry...to je proc tam jedu..ale...

Kazdej rekord jde vylepsit, prekonat, ale na to musi bejt nalada, chut ho prekonat a to si myslim, ze posledni dobou neni, snad jen SFC,a le ten byl vzdycky jinej

Ja bych to nehrotil..dal bych tomu volnej probeh...treba to lidi zase chytne.
Baldbull 28.09.2014 22:13:37 #20313
Trochu jsem projel forum a nestačím se divit Kdyby sem natrefil někdo nový, nebo dostatečně nezorientovaný v terénu,tak bacha. Neberte to tu vážně.

Bodů: 742773
Babek: 24589
Gandalf 14.10.2014 21:55:44 #20335
Hlavně klid, zombie se vrací....
No, nový impuls by to chtělo, možná nějakou VIP sekci těch, kteří by na podvádění ani nepomysleli. Ale pravda každopádně je, že zadarmo to admin dělat nebude...

Editoval naposledy: 14.10.2014 21:59:04 (celkem 1x)

Baldbull 20.11.2014 11:56:20 #20362
To je fajn, že vrací. Akorát nevím, s kým tu budeš hrát, když nás to má podle Rotačáka všechny přestat bavit

Bodů: 304418
Babek: 8854
Pohlaví: Hotentot
VIP (zbývá 455 dní)
OLD 11.12.2014 03:07:17 #20374
zajímavej report,i kdyz to bude uz rok,co se Holub zeptal
V podstatě ani nevím,jak to tady umře
Chuť umřela,změny k lepšímu umřely,hry některé umřely,protože je nikdo nevylepšuje.Ftip umřel,protože zabíjí prasátor,hráči nehrají ale neumírají v reálu,jo tady spíš vyhasli...chat umřel,asi jo ... jentak sem tu nadhodil tu nostalgii: našel sem hru,je tady?Ne,umřela protože se sem nedostalaFilm,ano možná byl dobrej,možná umřel,protože ho nikdo nekomentoval,podpora hráče,kterej má na všechno odpověď " na hovno" a spousta extremne negativních nadávek jak to nejdetak asi taky umřela...
Jestli nebude dobrý se sejít,a místo hraní,to prostě pohřbít oficiálně,sejdeme se třeba v krematoriu ve strašnicích a tam to necháme spálit před zraky posledních umírajících hráčů,a poté co nám spalovač mrtvol přinese urnu s popelem,který nabral z kotle... půjdeme v průvodu k vltavě pod vyšehrad a někdo,koho vylosujem,to vysype...a budeme koukat na popel,který se rozptýlí ve vzduchu,ve vodě a na skále! Votevře se RUM, ťukneme si, polejem se,podáme ruce a mlčky se odebereme přes železniční most na Smíchovské nádraží,tam si dáme zbohem a pak už si v klidu umřeme ve svých osobních každodeních životech...

oldrick

Schizo 11.12.2014 11:46:06 #20375
Pro: [ OLDRICK #20374 ] : Ty sis zase nevzal prasky vid ? Ted uz jen napustena vana a podrezany zily, depresivni predvanocni nalada te asi semlela...no jo no .
Sam to nechavas chcipnout a pak rozumujes, takovy mam nejradši . Aspon se něco deje...
VIP (zbývá 455 dní)
OLD 14.12.2014 12:03:56 #20376
Pro: [SCHIZO]: No na prašky to tu je,když to čtu Nevím jestli máš depresivní předvánoční náladu? Vánoce s RM nespojuji a ani sem nevěděl,že by tenhle report byl o Vánocích?
moje reakce byla na výše dané příspěvky,které právě tou negací trpí a práškama taky ( nejspíš ), pak už by to mohl bejt jedině RUM
Tak si to tak neber,nikoho sem neoslovil,napsal sem to všeobecně,zkus si to přečíst jako nezávislej a možná dojdeš k tomu samýmu i bez těch prášků
Eště, že je ta Arcade herna za Prahou,tam se s takovou reakcí nesetkám...

oldrick

Schizo 14.12.2014 12:35:23 #20377
Pro: [ OLDRICK #20376 ] : Kdyz jsem cetl tvuj vseobecnej prispevek, nic jinyho me ani napadnout nemohlo, zminit tolikryt slovo UMŘEL jsem jeste nevidel, tak me napadlo, jestli te nesemlela depresivni predvanocni nalada. S nicim si to nespojuj, Vanoce jsou nejbliz, tak me to napadlo.

Tolik negativistickejch obratu v jednom clnku by porazilo i vola, jeste ze mame tu Arcade hernu, kde jsou samy pecky...sam tam jezdim 2x za tyden schazi se tam sama optimisticky nabita elita..jo jo diky za ni.

VIP (zbývá 455 dní)
OLD 14.12.2014 22:39:46 #20378
Je to jen reakce na MIRuv a SCHíza report,
tak to prostě vyznělo,ale chápu,že se vždy najde jedinec,kterej to bude vyvracet

oldrick