Diskuzní fórum

bez rekordu
Babek: 6
Pohlaví: Hotentot
Honziksoch 06.05.2013 21:06:25 #19892
Zdravím všechny příznivce arcade her a hracích automatů z dob minulých i současných. Jstou tu mezi váma tací, kteří si vzpomenou na názvy her hracích automatů, které kdysi byly v tomto městě a herně (a možná ještě jsou , nevím...) a kam jsem i já, pravda už před několika lety zavítal a objevil kouzlo těchto mašin.

Děkuji za každé info a přeji hezký den!

H.
Bodů: 585873
Babek: 9276
Pohlaví: Mužské
Schizo 06.05.2013 22:42:23 #19893
Pro: [ HONZIKSOCH #19892 ] : A myslis SOKOLOVNU, nebo U Kalivody, nebo jak se jmenoval ten kramek na rohu, kde byl Golden Axe, Gladiator a myslim ze jeste Legend of hero Tonma a snad Fighting Hawk...snad je to vsechno, ono se to menilo, ale tyhle tam byli dlouho..

No a v sokolovne to byl naprosto uzasnej a neprekonatelnej PUNISHER, kde se dalo i sedet o pultiku na barovkacha hralo se to na nejaky projekcni TV, pak tam byl Last Duel, Twin Falcons, Wardner, original Arcanoid s tim koleckem a taky Pole Position s radickou a volantem...dal nevim, ale myslim, ze je to z velky casti presne to co hledas, ja nic jinyho nehral, tenkrat jsem ulitaval prave na Punisheroj, za bura byli 2 credity a dalo se to dojet napohodu, dneska to dam horko tezko.

Tak snad jsem ti kapnul do noty. Parbe zdar
bez rekordu
Babek: 6
Pohlaví: Hotentot
Honziksoch 07.05.2013 19:02:32 #19894
Pro: [ SCHIZO #19893 ] : Zdravím tě kolego! Děkuji ti mnohokrát za cenné rady, myslím, že už jsem velmi blízko, řekl bych téměř u cíle. Už je to skoro dvacet let, co jsem do města zavítal a bohužel to tam neznám ale myslím, že ta herna byla někde v budově v prvním patře. Hra se jmenovala podle jednoho mého né moc věrohodného zdroje Stromboli, nebo něco tak podobného. Neznáš takovou hru, nebo jí podobnou? Zřejmě plošinovka, panáček, les, různé nástrahy, láva, sbíral mince, lezl-houpal se po laně.....ale ber prosím tyto info prosím když tak s rezervou...mohlo to být trošku jiné....a asi i bylo ..Já vím a myslím, že je to hodně podobné hře Wardner, ale není to ona..Když tak to zkusím ještě nějak zjistit a upřesnit...ale jak říkám, je to už hezkých pár let..a bylo to mooc fajn..
Tak ještě jednou moooc díky a budu se těšit za každou radu.

Jinak Pařbě zdar!

H.
Schizo 07.05.2013 20:12:33 #19895
Pro: [ HONZIKSOCH #19894 ] : Hmmm..tak to fakt nevim, nikde v patre jsem nic v novaci neparil a 20 let je to nachlup presne, kdyz jsem nastupoval do prvaku na Elektrotechnickou, do klastera..
Takze pokud bylo jeste nekde neco, nevim o tom...ja chodil ( my vsichni jsme chodili ) parit bud do ty sokolovny, nebo ke Kaličoj. S nazvem ti pomuzou zdejsi mozky, ja jsem spis pres letadla, chodicky a tak nee.
Tak hodne zdaru pri hledani.
Schizo 07.05.2013 20:18:10 #19896
Pro: [ HONZIKSOCH #19894 ] : Jeste me napada Wonder Boy III : http://rotaxmame.cz/wb3, ten tam byl taky . Jinak nejjednodussi budes mit, kdyz si v GUI RM postahujes veskery obrazky a pak zvolis KATEGORII : Plošinovky a budes prochazet a vzpominat, treba te to nakopne, kdyz uvidis screen..

Vic me nenapada.
Bodů: 39780
Babek: 215
Zdenisimo 17.03.2015 20:57:26 #20431
Já musím souhlasit.I já měl problém najít své oblíbené hry a zcela určitě nejlepší způsob je, postahovat obrázky a procházet. Najdeš i spousty her které se ti po čtvrtstoletí nevybaví.

_________________________________________________ _ _ _
zdeny